Címlap Vedd kezedbe életed - spirituális tanácsadó

Főmenü

Vedd kezedbe életed !

Spirituális Klub

Szavazások

Vedd kezedbe életed!

"Vedd kezedbe életed!" előadás sorozatunk tudatosítja, hogy mindenki önmaga életének, körülményeinek kovácsa, szunnyadó képességeinek  felébresztésével, kiterjesztésével.  Ezzel a gyakorlatban képessé válik önmaga és környezete egészségének megőrzésére, esetleg visszaszerzésére. A hallgatók egy hatékony, egységes rendszert kapnak. Minden egyes érdeklődő megtapasztalja az egész-ségünk harmóniáját zavaró rezgéstípusokat, elsajátítja azok érzékelését és uralását. Mindenkivel egyénileg foglalkozunk.

Az előadás sorozaton a következő témákkal foglalkozunk:

  • energetikánk működése
  • élet színpada
  • fogadd el Önmagad
  • kérni tudni kell
  • megbocsátani önmagadért fontos
  • mindennapok mágiája
  • teremtés eszköze
  • kapcsolatteremtés a tudatalattinkkal
  • ne az ágyadat told arrébb
  • átok, rontás, kötés, "vámpírok"
  • bioenergia áramoltatása
  • mágia a gyakorlatban
  • más dimenziós lények
  • magyarság eredete és küldetése
  • pszísebészet, homeopátia
  • szellemsebészet
  • belső folyamataink tudatos beállítása 

Az előadás sorozat egy féléves időtartamú, havonta 1 szombaton vagy vasárnap konzultáció és gyakorlat 8 óra 5 alkalommal + 1 vizsganap, vagy hétköznap kéthetente konzultáció 4 óra 10 alkalom + 1 vizsganap.

Jelentkezés: 06-20-975-9343 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

Érdeklődés: Seres Sándor  06-20-976-1717,

Seresné Prejer Katalin 06-20-975-9343

Egy tanítványunk véleménye tanfolyamunk első napjának elvégzése másnapján:

"Kedves Kati és Sanyi!

Életem egyik legszebb napja mondhatom a tegnapi volt. Visszaköszönt újra az a mondat: MINDEN LEHETSÉGES. Ezt persze eddig is tudtam, de tolakodó alsó elmém sugallatára, mégis az ellenkezőjét mertem gondolni magamra vonatkozóan. Ti gyönyörűen kiütöttétek e negatív rezgéseimet avval, hogy az elénk tárt ismereteket azonnal alkalmaznunk kellett. Ekkor elém tárult egy új világ. Láttam: én is a kör része lehetek, nem kívülálló, képes mindarra, amire a többiek körülöttem. Torz tükrömet végre eldobhattam, s helyette a hit, bizalom páncélját ölthettem magamra. Ebből kifolyólag hatalmas energiahalmaz szabadult ki lényem palackjából, amit elfojtva tartottam "odabenn". Ez az energia rágott szét hosszú-hosszú évtizedeken át, majdnem teljesen feloldva a fizikai megsemmisülés irányába. Nem csoda, hisz nem sikerült aktívan értelmes munkára fognom.

Eddigi életem nem állt másból,

Mint egy helyben való topogásból.

Látszatsikereket kerestem folyton,

Mialatt nem estem le a lóról,

De a változás szele lassan eljő,

Szellememet nem veheti körbe felhő...

Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a tegnapi nap eseményeiben részt venni. Próbálom a mindennapi életembe beépíteni az Általatok elsajátított tudást integrálva a korábbi ismereteimmel.

Az este folyamán édesapámmal is elvégeztem a gyakorlatokat, minden működött!!! Ez csodálatos, felemelő!!!

Az Irántatok érzett túlcsorduló hálámat szerettem volna kifejezni  egy-egy ölelésben. Főképp: Kati Téged karoltalak volna át, de nem mertem megtenni. Meg aztán nem illik lerohanni tanárainkat. Maradnak az örömkönnyek, így messziről...

Utoljára örömkönny kislányom megszületésekor gördült le arcomon, ami eltartott 1-2 hétig legalább. Akkor nehezen bírtam ésszel felfogni az anyaság mennyei érzését. Nappalokon, éjszakákon át nézegettem a gyereket, álmélkodva az ISTENI CSODÁN. Azóta vallom: nincs szebb, mint egy alvó gyermek. Nincs tisztább tekintet, első mosoly, első szó, mint a gyermeké, mert mindegyik megnyilvánulásából maga a JÓISTEN -igen, így egybe írva- tekint le ránk. Azóta tudom: senki sincs egyedül. Viszontagságos életem során a befelé figyelést nem gyakorolva, szinte teljesen elfelejtettem ezt.

Köszönöm: ma már nem egy fűszál árnyékában pihenem lüktető életem, hanem végre a valódi utamat elkezdve -indítórakétátok által- teljesíthetem be a rám mért feladataimat. Most már csak a lehúzó erőket kell megtanulnom kezelni: eltéríteni v. semlegesíteni.

ÖLELJEN KÖRÜL BENNETEKET A LEGNAGYOBB FÉNYESSÉG, ÁRAMOLJON ÁT MINDEN MEGNYILVÁNULÁSOTOKON, HOGY ÖNMAGATOK ÉS MÁSOK FÉNYESSÉGE LEHESSETEK.

Baráti üdvözlettel, nagy szeretettel búcsúzom a legközelebbi találkozásunkig: Németh Mónika.

Ui.:Igy együtt tanítva, a női-férfi energiátok kiegészülve az eggyé, hatékonyabb módszer, mint a hagyományos módok. A nap végén sikerült eljutnom addig, hogy fel merjem vállalni: megsimogatva  Linda arcát, elmondtam neki, milyen szépnek találom. Nálam ez mérföldkőnek számít, mert érzéseimet, gondolataimat, etc. próbálom indokolatlanul rejtegetni. Igaz ugyan kezdeti próbálkozásokat tettem annak érdekében, hogy feloldjam  a gátat, de van még mit tanulni e téren. Köszönöm az Általatok visszakapott életkedvemet, majd csak halad minden a maga útján...

Dh., 2013.01.27."

 





 

Képek

tmretezs 29.jpg