Címlap Képzéseinkről

Főmenü

Vedd kezedbe életed !

Spirituális Klub

Szavazások

Képzéseinkről

Rohanó világunkban sokszor hagyjuk, hogy lényegtelen dolgok foglalják le gondolatainkat, érzelmeinket, kössék le időnket. Hajszoljuk magunkat több pénzért, hogy olyan anyagi javakat szerezzünk meg, melyre nincs szükségünk. Közben észre sem vesszük, hogy széthullik családunk, gyermekeink tiszteletét eljátszottuk, egyedül maradtunk, és nem értjük, hogy mi történt velünk. Vagyunk, akik még időben ráébredtünk, hogy ami fontos, az pénzért nem szerezhető meg, a figyelem, a szeretet, az egészség, a boldog család, az elégedett társ, a gyermekeink figyelme, tisztelete, változtattunk értékrendünkön, és keressük az utat testünk, lelkünk, szellemünk harmóniájának helyreállításához, megőrzéséhez, fejlesztéséhez.

Az Egész-ség Spirituális Akadémia tanítói a magyarság ősi egész-ség megőrzésével kapcsolatos ismereteire építve, a reiki, a pszichotronika, a táltosok, a szellemgyógyászok, spirituális gyógyítók tudásanyagát egy hatékony, egységes rendszerbe foglaltuk, ezt tesszük közkinccsé, és mindennapi gyakorlattá tabuk nélkül. Tapasztalataink szerint az egész-ség élménye 99 százalékban a fizikai test, a lélek (érzelmek) és a szellem (gondolatok, vágyak) letisztításának/megtisztulásának eredménye. A megtisztulás spirituális (gondolati/mentális/értelmi) úton érhető el a leggyorsabban, leghatékonyabban.  Ebben a meditáció is fontos eszköz.

Vedd kezedbe életed! előadás sorozatunkon a napjainkban működtethető alapvetően spirituális egészségmegőrzést szolgáló, életenergiát harmonizáló, öngyógyító képességünk kibontakozását kiteljesítő tudást és eszköztárat adunk át megkülönböztetett figyelmet fordítva a gyakorlati tudás elsajátítására. Mindenkivel egyénileg foglalkozunk.

 

Egyik tanítványunk véleménye a "Vedd kezedbe életed!" - sipituális tanácsadó tanfolyamunk első napjának elvégzése után, másnap:

"Kedves Kati és Sanyi!

Életem egyik legszebb napja mondhatom a tegnapi volt. Visszaköszönt újra az a mondat: MINDEN LEHETSÉGES. Ezt persze eddig is tudtam, de tolakodó alsó elmém sugallatára, mégis az ellenkezőjét mertem gondolni magamra vonatkozóan. Ti gyönyörűen kiütöttétek e negatív rezgéseimet avval, hogy az elénk tárt ismereteket azonnal alkalmaznunk kellett. Ekkor elém tárult egy új világ. Láttam: én is a kör része lehetek, nem kívülálló, képes mindarra, amire a többiek körülöttem. Torz tükrömet végre eldobhattam, s helyette a hit, bizalom páncélját ölthettem magamra. Ebből kifolyólag hatalmas energiahalmaz szabadult ki lényem palackjából, amit elfojtva tartottam "odabenn". Ez az energia rágott szét hosszú-hosszú évtizedeken át, majdnem teljesen feloldva a fizikai megsemmisülés irányába. Nem csoda, hisz nem sikerült aktívan értelmes munkára fognom.

Eddigi életem nem állt másból,

Mint egy helyben való topogásból.

Látszatsikereket kerestem folyton,

Mialatt nem estem le a lóról,

De a változás szele lassan eljő,

Szellememet nem veheti körbe felhő...

Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a tegnapi nap eseményeiben részt venni. Próbálom a mindennapi életembe beépíteni az Általatok elsajátított tudást integrálva a korábbi ismereteimmel.

Az este folyamán édesapámmal is elvégeztem a gyakorlatokat, minden működött!!! Ez csodálatos, felemelő!!!

Az Irántatok érzett túlcsorduló hálámat szerettem volna kifejezni  egy-egy ölelésben. Főképp: Kati Téged karoltalak volna át, de nem mertem megtenni. Meg aztán nem illik lerohanni tanárainkat. Maradnak az örömkönnyek, így messziről...

Utoljára örömkönny kislányom megszületésekor gördült le arcomon, ami eltartott 1-2 hétig legalább. Akkor nehezen bírtam ésszel felfogni az anyaság mennyei érzését. Nappalokon, éjszakákon át nézegettem a gyereket, álmélkodva az ISTENI CSODÁN. Azóta vallom: nincs szebb, mint egy alvó gyermek. Nincs tisztább tekintet, első mosoly, első szó, mint a gyermeké, mert mindegyik megnyilvánulásából maga a JÓISTEN -igen, így egybe írva- tekint le ránk. Azóta tudom: senki sincs egyedül. Viszontagságos életem során a befelé figyelést nem gyakorolva, szinte teljesen elfelejtettem ezt.

Köszönöm: ma már nem egy fűszál árnyékában pihenem lüktető életem, hanem végre a valódi utamat elkezdve -indítórakétátok által- teljesíthetem be a rám mért feladataimat. Most már csak a lehúzó erőket kell megtanulnom kezelni: eltéríteni v. semlegesíteni.

ÖLELJEN KÖRÜL BENNETEKET A LEGNAGYOBB FÉNYESSÉG, ÁRAMOLJON ÁT MINDEN MEGNYILVÁNULÁSOTOKON, HOGY ÖNMAGATOK ÉS MÁSOK FÉNYESSÉGE LEHESSETEK.

      Baráti üdvözlettel, nagy szeretettel búcsúzom a legközelebbi találkozásunkig: Németh Mónika.

Ui.:Igy együtt tanítva, a női-férfi energiátok kiegészülve az eggyé, hatékonyabb módszer, mint a hagyományos módok. A nap végén sikerült eljutnom addig, hogy fel merjem vállalni: megsimogatva  Linda arcát, elmondtam neki, milyen szépnek találom. Nálam ez mérföldkőnek számít, mert érzéseimet, gondolataimat, etc. próbálom indokolatlanul rejtegetni. Igaz ugyan kezdeti próbálkozásokat tettem annak érdekében, hogy feloldjam  a gátat, de van még mit tanulni e téren. Köszönöm az Általatok visszakapott életkedvemet, majd csak halad minden a maga útján...

Dh., 2013.01.27."

 

 

 



 

Képek

tmretezs 4.jpg